Beques per a projectes web d’ONG catalanes

La gent d’IWith.org m’ha fet arribar la seg√ľent informaci√≥:

Les Fundacions Ashekor Internacional i Iwith.org obren convocat√≤ria d’ajudes per a modernitzaci√≥ d’ONG catalanes
L’import total de les beques √©s de 21.000‚ā¨

Voleu treure-li tot el suc a Internet i actualitzar la web de forma f√†cil? Aquesta √©s l’oportunitat que necessit√†veu.

La Fundaci√≥ Ashekor Internacional, amb seu a Catalunya i Argentina, i la Fundaci√≥ Iwith.org amb seu a Barcelona i Su√Įssa, al costat de Vilaseca Advocats, donen un cop de m√† a la modernitzaci√≥ de les organitzacions.

Conscients de la import√†ncia que t√© Internet per a les organitzacions catalanes que treballen principalment en immigraci√≥, inf√†ncia, tercera edat i minusv√†lids, han convocat les beques per a projectes web 2007 que permetran a les ONL catalanes accedir al programa Ab‚ÄĘCore d’Iwith.org, millorant la gesti√≥ de les seves web i la seva pres√®ncia¬†a Internet.

Les ajudes per a projectes webs es concedeixen mes a mes entre juny i desembre de 2007, pel que és recomanable realitzar les peticions abans del dia 15 de cada mes. A Iwith.org podràs trobar les bases i el formulari per a la convocatòria al Projecte Web 2007.

Ashekor Internacional és una organització que va ser creada 1998 i té com finalitat promoure obres benèfiques i humanitàries de qualsevol classe, sense distinció de raça, creences ni religió.

Iwith.org √©s una organitzaci√≥ sense √†nim de lucre i la seva missi√≥ √©s ajudar a les organitzacions no lucratives a millorar la seva comunicaci√≥ i efic√†cia mitjan√ßant Internet. Un dels seus programes √©s Ab‚ÄĘcore i busca acostar els serveis Internet (gesti√≥ de p√†gines web, e-mail, butlletins, comunitats virtuals, etc.) a les organitzacions.

Deixa un comentari