Formaci贸 gratu茂ta en TIC per a ONL

Dues entitats estan realitzant a diverses ciutats una s猫rie de tallers formatius relacionats amb l’煤s de les TIC a les ONL.- Fundaci贸n Chandra presenta el seu Laboratorio de Innovaci贸n Social.

El laboratorio de innovaci贸n social es un proyecto que pretende formar a las personas que trabajan en entidades del Tercer Sector en el uso de las tecnolog铆as de la informaci贸n y la comunicaci贸n (TIC), con el fin de transformar la gesti贸n diaria de las organizaciones, as铆 como profundizar en el impacto potencial que las nuevas tecnolog铆as de la informaci贸n pueden suponer en el desempe帽o de su misi贸n social.

- Fundaci贸n Bip Bip anomena la seva iniciativa Formanet.

Estas jornadas tratan de acercar las Tic a聽los asistentes y聽dotarles de herramientas para el trabajo diario en sus organizaciones.

Els dos programes s贸n gratu茂ts. Als enlla莽os anteriors trobareu continguts i calendaris de tots dos temes.

Si heu participat en alguna de les dues formacions us agrair茅 que deixeu aqu铆 el vostre comentari per tal que altres lectors es puguin fer una idea m茅s precisa sobre el tema.

1 comentari a “Formaci贸 gratu茂ta en TIC per a ONL”

  1. TecnolONGia » Arxiu » Sessi贸 Formanet a BarcelonaSesi贸n Formanet en Barcelona ha dit:

    17 set 07 - 15:37

    [...] La iniciativa Formanet de Fundaci贸n Bip Bip, de la qual ja vam fer esment en un post anterior, arriba dem , 18 de setembre, a Barcelona. [...]


Deixa un comentari