Reportatge Cooperaci贸n y nuevas tecnolog铆as

La revista electr貌nica Consumer publica aquest mes un reportatge d’Azucena Garc铆a amb el t铆tol Cooperaci贸n y nuevas tecnolog铆as.

El text (adre莽at a p煤blic no especialitzat) afronta la relaci贸 entre TIC i “solidaritat” en sentit ampli: dades de penetraci贸 de les TIC al m贸n,聽l’escletxa digital, les TIC en l’脿mbit de la cooperaci贸 al desenvolupament, en la gesti贸 de les ONL, etc.

Precisament en aquest darrer aspecte el reportatge es fa ress貌 d’algunes de les idees proposades en anteriors entrades (particularment aqu铆 i aqu铆) de TecnolONGia, fet que agraeixo.

La revista electr贸nica Consumer publica este mes un reportaje de Azucena Garc铆a que lleva por t铆tulo Cooperaci贸n y nuevas tecnolog铆as.

El texto (dirigido a p煤blico no especializado) afronta la relaci贸n entre TIC y “solidaridad” en sentido amplio: datos de penetraci贸n de las TIC en el mundo, la brecha digital, las TIC en el 谩mbito de la cooperaci贸n al desarrollo, en la gesti贸n de las ONL, etc.

Precisamente en este 煤ltimo aspecto el reportaje recoge algunas de las ideas propuestas en anteriores entradas de (particularmente aqu铆 y aqu铆) TecnolONGia, hecho que agradezco.

Deixa un comentari