Col路laboraci贸 a Xarxanet

bloc.xarxanet.org

Com probablement alguns ja sabeu, avui ha comen莽at una nova etapa de Xarxanet, el portal catal脿 de l’associacionisme i el voluntariat. Una de les noves caracter铆stiques m茅s esperades del nou web 茅s la seva aposta pel 2.0 i en general per les diferents possibilitats tecnol貌giques que han anat apareixent des que l’anterior portal va entrar en funcionament fa sis anys.

Per part meva, aquesta nova etapa t茅 una connotaci贸 especial, ja que avui mateix he comen莽at a col路laborar en el blog col路lectiu de Xarxanet. Hi tocar茅 temes semblants als que publico aqu铆 a TecnolONGia, potser amb una perspectiva un p猫l m茅s oberta, pensant en un p煤blic m茅s ampli i heterogeni, alhora que menys techie.

El meu primer post, Xarxanet, web 2.0 i xarxes socials, fa una aproximaci贸 generalista als reptes i oportunitats que aquestes eines ofereixen a les entitats socials, aprofitant, precisament, la renovaci贸 del portal.

Aix貌 no vol dir, per descomptat, que deixi d’escriure aqu铆, sin贸 que em tocar脿 escriure m茅s (com que an脿vem sobrats de temps… ;-) ).

2 comentaris a “Col路laboraci贸 a Xarxanet”

 1. Edu ha dit:

  07 oct 09 - 5:29

  Doncs apa, m’acabo de subscriure al blog. Coneixia Xarxanet clar, per貌 no sabia res del blog.

  Salut!

 2. Mans Unides ha dit:

  08 oct 09 - 16:56

  doncs all脿 que et seguirem ;)


Deixa un comentari