Offtopic: Joan Lluís Casanovas, in memoriam

Joan Lluís Casanovas (Pic de Mariola)

Dimecres passat va morir en Joan Llu√≠s Casanovas, germ√† de La Salle, per causa d’un malaurat accident de muntanya tot baixant del Pic de Mariola, al Pirineu. La foto que acompanya aquest article √©s, precisament, una de les que li van fer al cim. Aprofito per agrair-la al Pere Vivancos.

En Joan Llu√≠s, amb qui he compartit pres√®ncia al patronat de la Fundaci√≥ Comtal els darrers anys, ha estat un dels principals impulsors de l’escola Cintra del barri del Raval de Barcelona, on joves amb dificultats per desenvolupar-se en el marc dels instituts convencionals poden estudiar l’ESO tot rebent l’atenci√≥ necess√†ria.

Tant a Cintra com tamb√© a Comtal, en Joan Llu√≠s ha mostrat els darrers anys de forma incansable la seva vocaci√≥ pel treball educatiu d’infants i joves, especialment dels qui pateixen l’exclusi√≥ social o en s√≥n a prop.

Gràcies pel teu testimoni de vida, Joan Lluís!

PS. Com podeu suposar per la inactivitat blocaire de les darreres setmanes, aquest any he fet vacances durant bona part del juliol i els primers dies d’agost. Des d’ara ens tornem a posar en marxa, doncs.

1 comentari a “Offtopic: Joan Llu√≠s Casanovas, in memoriam”

  1. roberto ha dit:

    06 mar 19 - 17:54

    dios siempre se lleva a los mejores, quisiste tocar el cielo joan , y no sabias que san pedro estaba abriendo sus puertas para ti, un abrazo fuerte, se que estas con nosotros, allí arriba, haciendo lo que mas te gusta. nos vemos


Deixa un comentari