Presentaci贸 de Gesmon

Logo GesmonEl proper 29 d’abril a les 11h es presentar脿 el projecte Gesmon a Sant Boi de Llobregat, concretament a la Biblioteca Jordi Rubi贸 i Balaguer (Baldiri Aleu, 6-8, darrera la masia de Torre Figueres. Enlla莽 Google Maps).

Gesmon est脿 basat en OpenBravo, un ERP sobre web de codi obert, el qual s’ha adaptat pensant especialment en la gesti贸 de les entitats que treballen en la inserci贸 s貌ciolaboral de persones amb transtorns mentals (tot i que jo crec que tamb茅 s’ha de poder utilitzar f脿cilment en el marc de qualsevol altre col路lectiu de persones amb discapacitat o en risc d’exclusi贸).

Gesmon 茅s, d’altra banda, un exemple de bona pr脿ctica en una d’aquelles q眉estions que des d’aquest blog acostumem a reivindicar: que les entitats cooperin per dotar-se d’eines tecnol貌giques per a les seves necessitats espec铆fiques, eines que habitualment s贸n complicades d’obtenir quan es va en solitari. En aquest cas, Gesmon 茅s un projecte compartit per Fundaci贸 Pere Mata, Fundaci贸 Drissa, Fundaci贸 Moli de Puigvert, Associaci贸 DAU i CORESSA, amb el suport de l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Per assistir a la presentaci贸 cal confirmar l’assist猫ncia a ammfeina@ammfeina.org o al contestador del 93 652 94 22.

Deixa un comentari