Educaci贸 social i TIC

ceesc.jpgEl darrer t铆tol publicat pel Col路legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) dins la col路lecci贸 Quaderns d’Educaci贸 Social, Educaci贸 Social i TIC. Les noves fronteres de la inclusi贸, compta amb un article d’un servidor en el qual es recullen les idees principals que vehiculen el contingut d’aquest blog, en l铆nia amb la pon猫ncia / publicaci贸 sobre els usos i reptes de les TIC al tercer sector i contextualitzat en l’脿mbit de les organitzacions d’acci贸 social, en les quals hi ha una significativa pres猫ncia d’educadors i educadores socials.

El volum cont茅 una quinzena d’articles escrits per professionals del sector, que aporten reflexi贸 i experi猫ncies sobre la intersecci贸 de les TIC amb l’educaci贸 social. Us deixo l’铆ndex per si hi voleu fer un cop d’ull.

Deixa un comentari