I Jornadas anuales de Redes Interculturales

Redes interculturales


El projecte Redes Interculturales 茅s una iniciativa de les conselleries de Governaci贸 i d’Innovaci贸, Ci猫ncia i Empresa de la Junta d’Andalusia, l’objectiu del qual 茅s contribuir a l’enfortiment institucional del tercer sector especialitzat en l’脿mbit migratori. Fins ara les entitats participants han identificat necessitats i bones pr脿ctiques en mat猫ria de TIC i treball en xarxa i聽les jornades han estat la cloenda al primer any de funcionament del projecte.

En aquest marc els organitzadors em van sol路licitar una xerrada聽sobre els usos i reptes de les TIC a les ONL, que, com probablement sabeu, 茅s el t铆tol d’un quadern publicat per l’OTS amb textos d’aquest blog. A continuaci贸 trobareu la presentaci贸 de la pon猫ncia. Al marge d’aix貌, volia destacar un parell d’elements del projecte que em semblen positius i que s贸n ben dif铆cils de trobar: un finan莽ador que aposta per l’enfortiment institucional del tercer sector en l’脿mbit TIC i que ho fa en el marc d’un projecte pluriennal (3 anys segurs, amb possibilitat d’allargar-ho fins a 5).

En el decurs de les jornades em vaig assabentar de la l铆nia d’ajuts Ciutadania digital de la mateixa Junta. Tot i que la convocat貌ria 2008 ja est脿 tancada, crec que val la pena fer-hi algun comentari, per貌 ho deixo per a un聽altre post.Deixa un comentari