TecnolONGia, finalista als Premis Blocs Catalunya 2010

Aquesta passada mitjanit s’ha tancat el per铆ode de votaci贸 popular als Premis Blocs Catalunya 2010 i han estat publicats els 10 blogs finalistes de cadascuna de les categories. Finalment, TecnolONGia ha quedat en tercera posici贸 a la categoria de Noves tecnologies. Tenint en compte que el primer ha estat el blog de l’Espai Internet del TN de TV3 (que, dit de passada, no se m’acudiria classificar-lo com un blog tecnol貌gic) i el segon Les TIC i la discapacitat, guanyador de l’edici贸 anterior, estic m茅s que content i satisfet. Ara pertoca al jurat prendre la seva decisi贸, que es far脿 p煤blica en un acte que es celebrar脿 a Matar贸 el proper dia 1 d’octubre. Felicitats a tots els finalistes!

En els propers dies mirar茅 d’escriure un parell d’articles relacionats amb el sistema de votacions i amb els aprenentatges obtinguts de la campanya de promoci贸 del blog que em penso que poden ser d’inter猫s per a totes les organitzacions.

Per descomptat, no puc acabar aquest breu post sense agrair ben de cor el suport de totes les persones que llegiu el blog, que l’heu votat i que n’heu fet difusi贸. Moltes gr脿cies! El dia 1 sereu tots amb mi a Matar贸!

Deixa un comentari