A Madrid amb Chandra

Com us deia fa uns dies, dijous vam presentar a Madrid la versi贸 en castell脿 de la publicaci贸 Usos i reptes de les TIC a les ONL. Ho vam fer conjuntament amb la Fundaci贸n Chandra i amb quatre entitats m茅s que van venir a presentar les seves experi猫ncies d’猫xit en mat猫ria de TIC.

Com en el cas de Barcelona, vam comptar amb la pres猫ncia d’unes 100 persones de moltes i molt diverses entitats. Aix貌 em fa pensar que, tot i que sovint des d’aquest blog denuncio la poca atenci贸 que moltes ONL dediquen a les TIC, en el sector hi ha voluntat de millora. 脡s, sens dubte, doncs, un motiu de satisfacci贸.

Tamb茅 voldria destacar i agrair la col路laboraci贸 de tot l’equip de Chandra. Tot i que amb la majoria de persones ja hi tenia un coneixement previ virtual, sempre 茅s un plaer poder-te trobar cara a cara. Agraeixo especialment a l’Olga Berrios, dinamitzadora del Laboratorio de Innovaci贸n Social (LIS), el seu entusiasme en la preparaci贸 i la conducci贸 de l’acte i, en general, la seva tenacitat formativa amb tantes petites entitats que s’acosten als tallers del LIS. Un plaer, Olga!

Acabo els agraiments recordant l’equip de l’Observatori del Tercer Sector, i en particular la Carla Marimon, editora de la publicaci贸 i organitzadora de l’acte. Gr脿cies, Carla!

Finalment, us deixo la presentaci贸 que vaig fer servir a l’acte. En els propers posts mirar茅 de presentar-vos les diferents experi猫ncies d’猫xit de les entitats que ens van acompanyar.

Actualizaci贸 03/06/2008: Podeu trobar fotografies i altres materials de l’acte al web de l’OTS i a Flickr.5 comentaris a “A Madrid amb Chandra”

 1. Olga ha dit:

  01 jun 08 - 22:28

  ;) Estuvo genial… 隆muchas gracias!

 2. TecnolONGia » Arxiu » Imagen en Acci贸n: una ONG nascuda al 2.0Imagen en Acci贸n: una ONG nacida en el 2.0 ha dit:

  29 jun 08 - 23:40

  [...] Amb un mes de retard comen莽o la mini-s猫rie sobre les entitats que van participar a la jornada de Madrid. I ho faig amb Imagen en Acci贸n (IeA), que, m茅s que presentar-nos una bona pr ctica concreta, ens va mostrar com tota una organitzaci贸 es pot plantejar, crear i desenvolupar sobre les TIC i, en particular, sobre una concepci贸 2.0. [...]

 3. TecnolONGia » Arxiu » OTS: quan l’aplicaci贸 creix amb l’organitzaci贸OTS: cuando la aplicaci贸n crece con la organizaci贸n ha dit:

  02 jul 08 - 17:54

  [...] Segueixo amb les presentacions que van fer les entitats a la jornada de Madrid. Avui 茅s el torn de l’Observatori del Tercer Sector (OTS), jutge i part , que va referir-se a la seva aplicaci贸 de gesti贸 de projectes. [...]

 4. TecnolONGia » Arxiu » Solidarios para el Desarrollo: aprendre 茅s possibleSolidarios para el Desarrollo: aprender es posible ha dit:

  03 jul 08 - 13:14

  [...] La presentaci贸 que va fer l’Ana de Solidarios para el Desarrollo (SD) durant la jornada de Madrid 茅s un exemple de manual de com desmuntar els mites de la dificultat en l’adopci贸 de la tecnologia a la vida quotidiana de persones i organitzacions. [...]

 5. TecnolONGia » Arxiu » Di no a las bombas de racimo: activisme TIC, alt impacte a baix costDi no a las bombas de racimo: activismo TIC, alto impacto a bajo coste ha dit:

  10 jul 08 - 14:54

  [...] (*) 脡s ben cert que l’impacte real de la campanya en termes de resultat no 茅s pot saber de forma precisa i no es pot desvincular de la feina feta en general pel moviment i les organitzacions anti-militaristes i pro cultura de la pau, per貌 en cap cas es pot menystenir. Amb aquesta d’avui, acabo la s猫rie d’entrades dedicades a la jornada TIC OTS – Chandra a Madrid. A banda de fer la cr貌nica de l’acte em va semblar interessant mirar de destacar, sense aprofundir-hi, els aspectes clau i els valors afegits de les diferents experi猫ncies que s’hi van presentar, no sigui dit que sempre veig l’ampolla mig buida. Espero que us hagin resultat interessants i que us hagin temptat per a noves iniciatives a les vostres organitzacions. Per descomptat, estar茅 encantat de saber-ho a trav茅s dels vostres comentaris. [...]


Deixa un comentari