Jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0

El proper dilluns 17 de maig es celebrarà la jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0, organitzada per Localret i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. La jornada s’estructurarà sobretot al voltant de dues taules rodones, una sobre riscos i avantatges de l’open government i una segona en la qual, amb el títol “El poder en mans de la ciutadania”, es reflexionarà sobre els canvis socials que comporta una població altament interconnectada i amb un accés privilegiat a la informació i les derivades que això comporta en les relacions amb l’administració pública.

M’han convidat a participar en aquesta segona taula en representació de les organitzacions socials, on compartiré espai amb en Marc Cortés (amb qui ja ens coneixem del Cava&Twitts sobre Solidaritat 2.0), que suposo que en certa mesura parlarà des de la perspectiva de l’empresa, i amb en Roger Melcior i en Daniel Julià, els creadors d’aquesta brillant idea que es diu Rodalia.info (què? aneu en tren per l’àrea de Barcelona i no la coneixeu? Doncs ja tardeu! I us ho diu un que no n’és usuari!). En Marc Vidal, impulsor de les jornades de la Catosfera (entre mil altres coses), farà de moderador.

Ja tinc ganes de trobar-me amb tots ells. A veure si entre tots plegats i amb un públic ben incisiu aconseguim fer bullir l’olla i compartir idees que ens esperonin. Per anar fent boca us enllaço un breu post del blog de la jornada.

Data: 17 de maig de 2010
Horari: de 10h a 14h
Lloc: Auditori del Palau Falguera
c. Falguera, 6, Sant Feliu de Llobregat

2 comentaris a “Jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0”

  1. Tweets that mention TecnolONGia» Arxiu » Jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0 -- Topsy.com ha dit:

    15 mai 10 - 2:00

    [...] This post was mentioned on Twitter by Pau Aragay Marín. Pau Aragay Marín said: Jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0 http://goo.gl/trAa [...]

  2. Tweets that mention TecnolONGia» Arxiu » Jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0 -- Topsy.com ha dit:

    15 mai 10 - 3:47

    [...] This post was mentioned on Twitter by Jaume Albaigès. Jaume Albaigès said: Jornada Els governs locals davant el repte del web 2.0 http://bit.ly/cprsPh [...]


Deixa un comentari