Presentaci贸 a Madrid

Dijous de la setmana que ve (dia 29)聽estar茅 a Madrid per presentar la聽traducci贸 castellana de la publicaci贸 Usos i reptes de les TIC a les ONL que, com probablement sabeu, est脿 basada en articles d’aquest blog.

Tal i com vam fer a L’Hospitalet el novembre passat, a Madrid tamb茅 mirarem de muntar un acte que doni el m脿xim valor possible a tots els assistents. Aquest cop el convoquen conjuntament l’Observatori del Tercer Sector, que聽inclou la publicaci贸 en la seva col路lecci贸 Papers聽de recerca, i Fundaci贸n Chandra, coneguda pel seu impuls sectorial a les TIC a trav茅s de llocs com CanalSolidari, HacesFalta o SolucionesONG. Tamb茅 Chandra presentar脿 una publicaci贸 que ha editat a trav茅s del seu Laboratorio de Innovaci贸n Social, de la qual TecnolONGia ja es va fer ress貌 fa un temps.

La cita 茅s聽el dijous,聽29 de maig de 2008, a les 18h, a la seu de Caja Navarra, c/ Juan Bravo, 3. M茅s informaci贸 i inscripcions聽al web de l’OTS.

3 comentaris a “Presentaci贸 a Madrid”

 1. Jaume Albaig猫s ha dit:

  28 mai 08 - 18:49

  elpuntoes, blog corporatiu d’ABC sobre Internet i web 2.0, s’ha fet ress貌 de l’acte i de les tesis de la publicaci贸.

 2. Jaume Albaig猫s ha dit:

  30 mai 08 - 18:11

  D茅u n’hi do com circula la informaci贸 per la xarxa!

 3. Jaume Albaig猫s ha dit:

  30 mai 08 - 18:20

  I fins i tot hi ha qui espera que digui segons qu猫. Senzillament fascinant!


Deixa un comentari