* Estàs veient l'arxiu de la categoria ‘Cooperaci贸n2.0’

Coop2.0: Final abans d’hora

Un afer familiar (que afortunadament ja est脿 sota control) em va fer abandonar tot just el primer dia el II Encuentro Internacional TIC para la Cooperaci贸n al Desarrollo que es celebra des d’ahir fins dem脿 a Gij贸n.

Els qui segu铆eu l’esdeveniment a trav茅s d’aquest blog i teniu inter猫s a continuar informats, podeu passar per aquest article del blog de l’organitzaci贸, on hi ha tota la relaci贸 de blocaires, tuiteros i dem茅s que estan escrivint sobre el tema.

Agraeixo a l’organitzaci贸 la invitaci贸 a cobrir l’acte i espero que la repeteixin l’any que ve ;-) .

Coop2.0: Les TIC en la qualitat de la cooperaci贸 al desenvolupament

coop20_02.jpgAra 茅s el torn de John Dryden, exdirector Adjunt de la Direcci贸 de Ci猫ncia, Tecnologia i Ind煤stria de l’OCDE. Des de la seva experi猫ncia en aquest organisme, est脿 dibuixant el marc conceptual sobre el qual despr茅s es desenvolupar脿 la taula rodona que analitzar脿 la situaci贸 espec铆fica de la cooperaci贸 espanyola.

1) Impacte de les TIC en el desenvolupament

La relaci贸 entre TIC i desenvolupament no 茅s evident ni immediata.

2) Esfor莽os globals per a vincular les TIC als objectius de desenvolupament

S’ha parlat molt per貌 s’ha Segueix llegint

Coop2.0: Innovant en l’煤s de les TIC per al desenvolupament hum脿

coop20_01.jpg

B茅, doncs, ja estem a Gij贸n, la trobada ja est脿 inaugurada i en aquests moments assistim a la intervenci贸 de Najat Rochdi, Innovando en el uso de las TIC para el DH: la clave para la transici贸n a la nueva fase TICxD 2.0. El t铆tol de la confer猫ncia 茅s el lema de la pr貌pia trobada, aix铆 que el concepte clau d’aquests dies ser脿 la innovaci贸.

Diu Rochdi que el nivell d’innovaci贸 en TIC que existeix al m贸n en els nostres temps 茅s intens铆ssim i prova d’aix貌 s贸n els productes i les Segueix llegint

Liveblogging a Cooperaci贸n 2.0

Cooperaci贸n 2.0TecnolONGia ha estat convidat a participar en qualitat de mitj脿 informatiu al II Encuentro Internacional TIC para la Cooperaci贸n al Desarrollo, m茅s conegut com Cooperaci贸n 2.0, que es celebrar脿 a Gij贸n del 10 al 12 de febrer.

Aquesta 茅s una novetat rellevant per a TecnolONGia, ja que significa que del blog se’n valora no nom茅s la capacitat de creaci贸 de discurs o d’an脿lisi de la realitat entorn de les TIC a l’entorn social, sin贸 que tamb茅 se li reconeix una certa capacitat de difusi贸 Segueix llegint